Beveiliging

KPO Elektrotechniek is er ook voor uw veiligheid, wij werken met de modernste inbraak alarmsystemen en netwerk camera’s die uw eigendommen en persoonlijke veiligheid maximaal bescherming bieden.

Inbraak alarm systemen, zijn complexe systemen! wij werken daarom alleen met gecertificeerde systemen die wij volgens de daarvoor geldende richtlijnen bij u installeren, dit minimaliseert valse alarmen en biedt u een jarenlange betrouwbare installatie.

Complex! aan de achterzijde, daar heeft u echter niet veel mee van doen, het bedienen aan de voorzijde dat is voor u belangrijk, daarom werken wij met het MusDo systeem van ASB Sucurity (klik HIER voor meer informatie). Een alarm systeem dat gebruikersvriendelijk en modern is in de bediening, ook op afstand met uw smart Phone.

Wij werken samen met de modernste meldkamers voor de alarm doormelding en/of alarm opvolging.

particulier-beveiliging-001

Uiteraard is het ook mogelijk de alarm doormelding naar uw eigen op gegeven telefoon nummers te laten doorbellen, zonder dat u op een meldkamer bent aangesloten, uiteraard heeft u dan geen vaste kosten aan een abonnement.

particulier-data-001

particulier-data-004

Deur communicatie

Deur communicatie in de vorm van videofoon installatie’s behoort ook tot de catagorie beveiliging, een buitenpost met beldrukker (s ) en camera t.b.v . uw bezoekers en diverse fraai vormgegeven binnenposten, om te zien wie er voor de deur of poort staat, met de vrij te programmeren knoppen op de binnenpost, kunnen deuren poorten etc. automatische geopend en of gesloten worden(klik HIER voor meer informatie).

Banner-Comelit

Camera bewaking

Camera beveiliging wordt steeds populairder, dit komt doordat ook de camera tegenwoordig een netwerkcamera is, deze zijn niet alleen via het internet overal te benaderen via de smart phone of pc, maar de camera’s zijn ook intelligent, dit betekend dat camera’s onderling kunnen communiceren, en acties kunnen ondernemen, bijv. een camera kan een situatie herkennen bijv. een nummerbord kan dan een snapshot maken en deze per mail versturen, maar ook een commando geven aan een alarm installatie of buiten-verlichting, of het openen of sluiten van een elektrische poort of deur.

Beelden kunnen worden opgenomen op een harde schijf (NAS) of lokaal in de camera op een SDkaart.

Met de gratis software makkelijk via je smartphone te benaderen via Wifi of 4G, ook het terug kijken van de opgenomen beelden is zeer gebruikersvriendelijk.

Wij zijn geregistreerd partner van Axis camera’s, een wereld marktleider op dit gebied, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten over Axis? Klik dan HIER

camera-axis

Snel een vrijblijvende offerte?

Klik hieronder en wij nemen spoedig contact met u op!