Beveiliging

KPO Elektrotechniek is er ook voor uw veiligheid, wij werken met de modernste inbraak alarmsystemen en netwerk camera’s die uw eigendommen en persoonlijke veiligheid maximaal bescherming bieden.

Inbraak alarm systemen, zijn complexe systemen! Wij werken daarom alleen met gecertificeerde systemen die wij volgens de daarvoor geldende richtlijnen bij u installeren, dit minimaliseert het aantal valse alarmmeldingen en biedt u een jarenlang betrouwbare installatie.

Alarm systemen zijn met name complex aan de achterzijde, daar heeft u echter niets mee van doen! Het bedienen aan de voorzijde is voor u belangrijk, daarom werken wij met het MusDo systeem wat zeer gebruikersvriendelijk en modern is, ook in de bediening. Uiteraard ook op afstand met uw smartphone te bedienen!

Wij werken samen met de modernste meldkamers voor de alarm doormelding, en of alarm opvolging. Uiteraard is het ook mogelijk de alarm doormelding naar uw eigen op gegeven telefoon nummers te laten doorbellen, zonder dat u op een meldkamer bent aangesloten, uiteraard heeft u dan geen vaste kosten aan een abonnement, maar u mist ook veel andere toegevoegde waardes.

Wij adviseren u hierin uiteraard graag.

Banner-Comelit

Snel een vrijblijvende offerte?

Klik hieronder en wij nemen spoedig contact met u op!